Nu Wonen
Image default
Woning en Tuin

Verschillende soorten glas die op maat kunnen worden gemaakt

Wat veel mensen niet weten is dat de meeste glassoorten op maat kunnen worden gemaakt, inclusief spiegels. Glas en spiegels op maat laten maken geeft je de vrijheid om je wensen en voorkeuren voor het glas of de spiegel door te geven aan de glassnijder.

Je hoeft dan niet meer alle winkels af voor een bepaalde maat spiegel of bepaalde afmetingen voor het glas. Dit kun je gewoon overlaten aan de glassnijder. Hieronder vertellen we je meer over verschillende glassoorten die op maat kunnen worden gemaakt en tips voor als je dat gaat laten doen.

Glas en spiegels op maat laten maken

Verschillende glassoorten kunnen op maat worden gemaakt. Denk hierbij aan enkel en dubbel glas, maar natuurlijk ook driedubbel of hoogrendementsglas. Ook gekleurd glas, mat of helder glas of draadglas kan op maat worden gemaakt. Eveneens als gehard glas en gelaagd glas.

Daarnaast kunnen ook spiegels op maat worden gesneden. Andere soorten glas zoals werend glas of beloopbaar glas kunnen zelfs ook op maat worden gesneden. Wat voor ideeën je ook hebt voor glas of spiegels, het kan vrijwel altijd op maat worden gesneden.

Tips voor als je glas of een spiegel op maat laat maken

Wil je een glassoort of spiegel op maat laten maken? Neem dan zeker deze tips mee: Maak een duidelijk lijstje met wensen, zoals afmetingen, wat voor soort glas, welke dikte, eventueel welke kleur of helderheid et cetera. Dan kun je daarna naar iemand op zoek die je hiermee kan helpen.

Bestel glas op maat online. Dat is namelijk net zo makkelijk. Niet alleen kun je het gewoon vanuit je luie stoel bestellen, maar daarnaast wordt het ook aan je deur geleverd.

Kies de juiste benodigdheden om het glas op maat thuis of ergens anders op te hangen of huur iemand in die dat voor je kan doen. Dan kun je meteen gaan genieten van je nieuwe glas op maat.

https://www.maatglas.be