Nu Wonen
Image default
Woningen

WC verstopt Amsterdam?

Heb je geprobeerd om je verstopte WC zelf te ontstoppen? Dan ben je waarschijnlijk wel bekend met verschillende ontstoppingsmiddelen en heb je wellicht ook wel een ontstoppingsveer of rubberen ontstopper geprobeerd. Heeft dit niet geresulteerd in het oplossen van de verstopping? Dan wordt het toch echt tijd dat je professionele hulp gaat inschakelen van een deskundig ontstoppingsbedrijf. Zo kan je bij een verstopt WC in Amsterdam, ontstoppingsbedrijf Buunk.nl contacteren. De ervaren ontstoppers komen op korte termijn bij je langs met een servicewagen die is voorzien van de nieuwste en beste apparatuur om elk soort verstopping, hoe hardnekkig ook, op te lossen. Onze service is beschikbaar in de regio Amsterdam voor particulieren en zakelijke klanten. WC verstopt Amsterdam? Wij staan voor je klaar.

De gevolgen van een verstopt WC

Wie wel eens te maken heeft gekregen met een verstopping in de WC, weet wat de gevolgen kunnen zijn. Nare geuren zijn pas het minste probleem, want als het water gaat overstromen kan je letterlijk met je enkels in het rioolwater te komen staan. Gelukkig komt dit niet te vaak voor, zeker met ontstoppingsmiddelen die simpele verstoppingen snel kunnen oplossen. 

Oorzaak verstopt WC in Amsterdam

De oorzaak van een verstopping in de WC ligt vaak aan zaken die in het toilet worden gegooid. De meest voorkomende oorzaak zijn tampons en grote bundels toiletpapier. Het is soms moeilijk te bevatten wat mensen proberen weg te spoelen in het toilet. De afvoer is hiervoor simpelweg niet gemaakt en kan dan al snel verstoppen. In de afvoer van het toilet is één cruciaal punt waar de oorzaak van de verstopping ligt. De verstopping begint vaak bij het waterslot. Het waterslot is herkenbaar aan de kronkel omhoog die vervolgens weer naar beneden gaat. Dit is de plaats waar zaken zich ophopen of niet door heen kunnen spoelen.