Nu Wonen
Image default
Verbouwen

Betonlook tegels voor die industriële pracht

Wie op zoek gaat naar nieuwe tegels, heeft vaak de mogelijkheid van betonlook tegels nog niet in overweging genomen. Jammer, want het geeft je woning een unieke, stoere en industriële uitstraling. Waar een echte betonvloer een hele klus is om te gieten, geniet je met de betoonlook tegels van een makkelijk te leggen, warme en onderhoudsvriendelijke vloer. 

De perfecte betonlook tegel voor iedere kamer

Omdat betonlook tegels in verschillende uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar zijn, is er altijd wel eentje te vinden die perfect bij iedere kamer van je woning past. Niet alleen kun je voor tegels voor op de vloer gaan, je kunt ook kiezen voor betonlook wandtegels. Er is ook een ruim aanbod aan kleuren. En om al meteen een vooroordeel de wereld uit te helpen, je kunt met betonlook tegels echt wel een warme sfeer creëren, maar dan wel met een stoer, robuust en industrieel kantje.

De voordelen

Met je keuze voor betonlook tegels heb je het stoere en robuuste karakter van een echte betonvloer waar je zo dol op bent, maar krijg je er bovendien nog vele andere voordelen bovenop. Wandtegels plaatsen is bijvoorbeeld erg eenvoudig, wie een beetje handigheid in de vingers heeft, doet het makkelijk zelf. Voor het gieten van een klassieke betonvloer is heel wat kennis en ervaring vereist, wat bij het leggen van de tegels niet het geval is. Bovendien zijn ze ook maatvast, wat nog een extra troef is bij het leggen en wat ervoor zorgt dat een fijne voeg al voldoende is voor een perfect resultaat. Voor wie kiest voor vloerverwarming, zijn betonlook tegels absoluut een goede keuze. Omdat de tegels in staat zijn de warmte geleidelijk en gelijkmatig te geleiden, geniet je in geen tijd van een lekker warme kamer waar de warmte ook nog eens lang blijft hangen. Het contrast tussen de stoere aanblik en het gezellige gevoel zorgen ervoor dat je helemaal weg bent van je nieuwe vloer. Als laatste, maar zeker niet minder belangrijke, voordeel kan aangehaald worden dat betonlook tegels heel makkelijk zijn in onderhoud. Stofzuigen en dweilen volstaan al om jarenlang van je prachtige industrieel ogende vloer of wand te genieten. 

Ben jij er klaar voor om je woning die unieke en stoere uitstraling te geven?