Nu Wonen
Image default
Raamdecoratie

Elektrische jaloezieën op maat van Marasol

Horizontale jaloezieën zijn ontzettend populair. Dat is niet zo gek, ze zijn er in vele soorten en maten. Bij marasol.nl is er bijvoorbeeld keuze tussen aluminium en houten jaloezieën, beiden in verschillende lamelbreedtes en met meerdere bedieningsmogelijkheden.

Aluminium jaloezieën zijn opgebouwd uit horizontale lamellen van aluminium. Ze zijn verkrijgbaar van hele smalle lamellen tot hele brede lamellen. Van zestien, vijfentwintig, vijfendertig, vijftig en zeventig millimeter breedte. Binnen de ruime collectie zijn vele kleuren en afwerkingen beschikbaar. De houten jaloezieën van Marasol zijn er in lamelbreedtes vijftig en vijfenzestig millimeter. Alle jaloezieën worden op maat gemaakt, tot op de mm nauwkeurig. Passend gemaakt voor ieder raam.

Verschillende bedieningsmogelijkheden jaloezieën

Bij jaloezieën zijn er meerdere bedieningsmogelijkheden. Zo is het mogelijk ze met handgreep te bedienen, met tuimelstang, koordsysteem, ketting of elektrisch. Binnen het assortiment elektrische jaloezieën is er keuze tussen meerdere motoren van verschillende merken.

 

Op dit moment zijn de aluminium en houten jaloezieën met een lamelbreedte van vijftig millimeter het meest populair. Vooral de zwarte jaloezieën met elektrische bediening worden veel besteld.

Elektrische jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën met een lamelbreedte van zestien en vijfentwintig millimeter kunnen worden uitgevoerd met een 24 volt motor die via een transformator moet worden aangesloten op het lichtnet of een batterijmotor die ook zonder aansluiting op stroom kan worden bediend. De 25 millimeter jaloezieën kunnen ook worden uitgevoerd met megaview. Hierbij wordt de opening tussen de lamellen bij openen tweemaal zo groot, waardoor er meer zicht naar buiten is.

De jaloezieën met bredere lamellen hebben ook motoren die direct kunnen worden aangesloten op het lichtnet. Marasol heeft meerdere motoren in haar assortiment. Zo is er keuze tussen bedrade motoren die op het lichtnet moeten worden aangesloten en motoren die op oplaadbare batterijen werken. Allen eenvoudig te bedienen via een afstandsbediening of een app op je telefoon. Zo kun je ook vanuit je vakantieadres eenvoudig je jaloezieën bedienen zodat het lijkt alsof je gewoon thuis bent.

Elektrische jaloezieën zelf inmeten en monteren

Bij Marasol meet je zelf je ramen op en monteer je zelf je jaloezieën. Op deze manier kunnen we onze prijzen laag houden. We begeleiden je graag op afstand en geven je online advies. Je kunt ons foto’s van je ramen sturen en wij adviseren je over de mogelijkheden en de best passende oplossingen. We geven op je foto’s aan waar je moet meten en de duidelijke meetinstructies bieden een extra handvat. Als je zorgvuldig meet kan het niet misgaan. Ook het monteren van de jaloezieën is vrij eenvoudig. Ook hiervoor hebben we duidelijke handleidingen. 

Als je thuis op je gemak wil bekijken welke jaloezieën het beste bij je ramen en interieur passen, kun je bij ons gratis stalen aanvragen van de verschillende lamellen. Dit gratis en vrijblijvend.