Nu Wonen
Image default
Tuin inrichting

Genoeg opbergruimte met een eigen tuinhuisje van Douglas hout

Zoek je op dit moment naar een vaste plek voor het opbergen van je kerstspullen? Een veilige plek voor het stallen van je fietsen? Of een ruimte waar het gereedschap droog en uit het zicht bewaard kan worden? In alle gevallen is een eigen tuinhuisje Douglas hout de ideale uitkomst.

Door het maatwerk zijn er onwijs veel mogelijkheden

Als het aankomt op het design van het tuinhuisje, dan behoort maatwerk altijd tot de mogelijkheden. Hierdoor zijn er enorm veel opties als het aankomt op de kleur, het formaat en het materiaal van het huisje. Van een modern design in het wit tot aan een Scandinavisch design in een neutrale houtkleur. Het zijn slechts twee voorbeelden van alle opties waar je uit kiest. Heb je hier al een bepaalde visie voor?

Een tuinhuisje met veranda zorgt voor een sfeervol totaalplaatje

Een sfeervol totaalplaatje, dat is waar je met een tuinhuisje met veranda zeker van bent. Want zie je het al voor je? Je hebt met een veranda meteen een extra ruimte in de tuin waar je heerlijk kunt loungen. Verrijk de veranda bijvoorbeeld met een mooie loungebank, een schommel of een paar relaxte stoelen. Het is meteen dé plek om te genieten van een goed boek, een kop thee of het gezelschap van vrienden en familie.

Laat je uitgebreid adviseren door een expert

Een tuinhuisje zoek je misschien maar eens in je leven uit. Daarom is het meer dan normaal dat je hier graag net even wat meer over te weten komt en advies van een expert ontvangt. Neem, tijdens het uitzoeken van een passend design voor je eigen tuin, daarom altijd even contact op met een expert. Er wordt graag met je meegedacht en je ontvangt ook nog eens een passend aanbod. Natuurlijk helemaal op je wensen afgestemd en passend bij jouw situatie.

https://www.deoudestee.nl/