Nu Wonen
Image default
Serre en overkapping

Redenen om lamellen overkappingen aan te schaffen

Voor mensen die hun buitenruimte graag het hele jaar door willen benutten, zijn lamellen overkappingen een geweldige uitkomst. Je kunt de lamellen snel verstellen om meer zonlicht binnen te laten en de warme lucht af te voeren. De lamellen kunnen vervolgens net zo makkelijk worden gesloten tijdens een onverwachte regenbui. Het is zelfs een optie om het lamellendak volledig naar één kant te verplaatsen. Zo kun je gemakkelijk van een overdekt terras een open terras maken en vice versa. 

Hoogwaardige lamellen overkappingen

Zoals bij alle producten van Palmiye, staan ook de lamellen overkappingen garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Jouw lamellen overkapping wordt speciaal voor jou vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen. Perfecte waterafvoer en voorkoming van vuilophoping worden mogelijk gemaakt door de interne helling van de lamellen. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op de geavanceerde en geluidsarme Somfy motoren. Ze stellen dus alles in het werk om ervoor te zorgen dat jij jarenlang van je buitenruimte kunt blijven genieten. Bovendien zijn alle Palmiye artikelen CE-gecertificeerd.

Kenmerken van lamellen overkappingen

Op het ontwerp, de robuustheid en de veelzijdigheid van de Skyroof Prestige lamellen overkapping is op geen enkele manier beknibbelt. Op deze manier heb je toegang tot alle bronnen van licht en lucht van buitenaf. Deze lamellen overkapping maakt jouw buitenruimte veelzijdig. De lamellen kunnen volledig naar één kant worden geschoven of gekanteld. Zo heb je altijd de mogelijkheid van een overdekt terras en een open plek. Je kunt spelen met verschillende lichtinvallen. Met de afstandsbediening worden de lamellen tegelijkertijd geopend of ingetrokken. De lamellen vallen naadloos in elkaar wanneer je de deur sluit, wat zorgt voor een optimale isolatie. Bovendien heb je de mogelijkheid om dit luxe dak vrijstaand of vast aan jouw huis te installeren. Daarnaast heb je de keuze om jouw lamellendak nog geavanceerder te maken. Op de lamellen overkapping kun je bijvoorbeeld dimbare LED-strips plaatsen. Zo kun je zelfs in het donker relaxen in een sfeervolle omgeving op je terras. Bij koud weer zorgen extra glazen schuifwanden voor een aangename temperatuur en een prachtig uitzicht vanuit de buitenruimte. Er zijn ook louvre panelen voor meer privacy. Deze kunnen schaduw bieden als de zon te fel is of als je de laagstaande zon wilt weren. Als je een zonliefhebber bent die af en toe ook van schaduw houdt, dan zijn lamellen overkappingen met zonneschermen dus een ideale uitkomst. De flexibiliteit van jouw buitenruimte wordt namelijk enorm vergroot door zonneschermen aan de overkapping toe te voegen. De schermen kunnen gemakkelijk worden neergelaten om schaduw voor de ruimte te creëren.